Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. 
Sluit u ook aan bij NRK Folie en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie. Download hier de informatiefolder.

 
  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie
 

 

Ga snel naar:

 

Renolit Alkorsmart - duurzame dakbedekking i.c.m. aanplanten bos

Medio mei 2020 lanceert kunststofproducent Renolit de nieuw ontwikkelde ultradunne Alkorsmart PVC dakbaan. Met slechts een dikte van 1,2 mm overtreft het ruimschoots de prestaties van de standaard dakbanen. Het uiterst innovatieve ontwerp is een lichtend voorbeeld van duurzame dakbedekking.

Met de Smart3 campagne vestigt Renolit niet alleen de aandacht op de nieuw ontwikkelde producten, maar zet zich ook actief in voor een betere wereld. Voor elke 3 verkochte rollen Alkorsmart plant Renolit bomen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Tot op heden heeft Renolit, in samenwerking met Treedom, al 1.500 bomen geplant. Treedom is een organisatie die het mogelijk maakt bomen te laten planten door lokale boeren in ontwikkelingslanden. De boeren worden hierbij gesteund met de aanplant van (fruit)bomen waarmee ze een inkomen verdienen. Met dit bomenproject wordt ontbossing tegengegaan en wordt zo bijgedragen aan vermindering van de CO2-uitstoot.

Lees hier verder het persbericht Renolit Smart3 campagne

Over het bedrijf
De RENOLIT Group is een wereldwijd actieve specialist in hoogwaardige films, kunststof folies en andere kunststof producten. Met meer dan 30 vestigingen in meer dan 20 landen en een omzet van 1,031 miljard Euro in 2018, is het bedrijf, met hoofdkantoor in Worms (Duitsland), een van meest toonaangevende verwerkers van kunststoffen wereldwijd. Meer dan 4.700 werknemers zetten zich permanent in om de meer dan 70 jaar knowhow van het bedrijf verder te ontwikkelen


Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Folie

Tel: 070-444 06 70
Fax: 070-444 06 61 

E-mail
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© VVF 2024